c_200_140_16777215_00_images_stories_info_2018_08_piotra_pawla_piotr_pawla-333.jpg

Zaplecze ul. Piotra i Pawła zyskało nowy kształt. Prace budowlane zakończyły się w sierpniu i obejmowały przebudowę podwórka od budynku nr 1 do 3a, b. Na podwórku wykonane zostały nowe nawierzchnie z kostki betonowej oraz oświetlenie typu parkowego z oprawami LED (10 szt.). W ramach prac wykonano odwodnienie do istniejących wpustów deszczowych i powierzchniowo na tereny zielone. Na zapleczu pojawiły się miejsca postojowe oraz ogrodzony plac zabaw dla dzieci. Plac zabaw wyposażony jest w huśtawki, bujak i ławki. Wartość robót wynosi 630 000 zł.

 

 

 

W okresie jesiennym planowane są nasadzenia drzew na terenie przeznaczonym pod zieleń.

Aktualnie trwają ostatnie uzgodnienia z mieszkańcami dotyczące lokalizacji nowych nasadzeń.

 

 

Nasza strona korzysta z plików Cookies aby polepszyć działanie witryny.Pliki Cookies używane do obsługi strony zostały już wykorzystane. Więcej w polityce prywatności: polityka prywatności.

Akceptuje pliki cookies na tej stronie.
EU Cookie Directive Module Information